Sådan arbejder vi

01

Affiliate konsulentbureau

Vi er Danmarks første uafhængige affiliate konsulentbureau, hvis eneste formål er, at hjælpe virksomheder med at vækste, få flere kunder og større markedsandele igennem målbevidste affiliate strategier, tiltag og markedsføring.

02

15 års erfaring

Uprisio udspringer af 15 års erfaring med affiliate marketing, hvorigennem vi har hjulpet nogle af Skandinaviens største brands og publishers indenfor rejser, lån, IT, fashion, etc., med at klarlægge og implementere deres affiliate strategi.

03

Begge sider af bordet

Drivkraften bag Uprisio kommer fra stifternes egne erfaringer med drift af webshops, opbygning af online communities, teknologi-virksomheder. Vi kan derfor sidde med på begge sider af bordet, når I skal have fundet jeres affiliate løsning.

04

Strategi og analyse

Med nogle af branchens bedste specialister hjælper vi med at udvikle jeres affiliate strategi, samt at analysere og klarlægge de bedste forretningsområder og samarbejdspartnere for jeres mål.

05

Eget netværk eller bureau?

Alt efter jeres ønsker og mål med affiliate som markedsføringskanal, navigerer vi jer sikkert igennem branchen, og hjælper jer med at kortlægge, hvilke løsninger, der passer bedst til jer.

06

Evaluering og optimering

Med løbende evaluering af data, KPI’er og samarbejdspartnere, sørger vi for, at jeres løsning altid er optimeret, således at de opsatte målsætninger indfries.